Casa Parramon, Peramea
Terrassa Casa Parramon
Lo Paller
Peramea amb bromes
Peramea, al Pla de Corts
Casa Parramon, Peramea
La Casa, L'Era or Lo Paller
and its surroundings will love you
Terrassa Casa Parramon
Lo Paller
Peramea amb bromes
Peramea, al Pla de Corts
previous arrow
next arrow

Casa Parramon

Casa Parramon, Peramea

Casa Parramon is an old manor house found in the enclosed village of Peramea. The attic, measuring 450 m2, has been renewed to offer the maximum comfort for our guests. On the lower part the traditional rooms have been kept.

  • Complete rental or bedroom
  • Room up to 14 people – 6 Rooms

L’Era de Parramon

Apartament La Verneda. L'Era de Parramon. Peramea

In the old space of l’Era (threshing floor) in Casa Parramon there are now, airy and clear, independent rural country apartments, keeping the central area where threshing was done. Each apartment can hold up to 4 people.

  •  Ideal for families
  •  Ideals for friends and couples.

Lo Paller

Lo Paller

Lo Paller de Parramon és una casa rural totalment independent còmode i confortable, amb parets de pedra i l’estisora reconstruida. Disposa d’un pati d’uns 100m2 amb barbacoa i una sala d’esbarjo coberta amb billar.

  • Complete rental.
  •  6 places – 3 rooms with bathroom
Peramea, Pirineu de Lleida

Peramea

Passejant per la Vila Closa de Peramea descobriràs racons que et transportaran a un passat medieval i a una forma de vida que ja és part de la història. És un poble rural amb activitat artesana en el passat i està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Pels voltants del poble pots gaudir de la natura entre boscos i camps de conreu. Pots banyar-te o senzillament relaxar-te en l’entorn de l’Estany de Montcortès. Sota l’atenta mirada de voltors, àligues i altres rapinyaires tindràs el Pirineu als teus peus en la impressionant caminada fins al Pic de l’Àliga. T’impressionarà el congost de CollegatsGerri de la Sal amb el seu monestir romànic, les salines i el museu de la sal, la reserva de caça de Boumort i els llacs glaciars de la capçalera de la Vall Fosca.

Tens tot això per veure i gaudir a un màxim de 30 minuts. Et sentiràs a tocar d’un grapat d’emocions!!!!