Casa Parramon, Peramea
Terrassa Casa Parramon
Lo Paller
Peramea amb bromes
Peramea, al Pla de Corts
Casa Parramon, Peramea
Visiter les Pla de Corts,
un haut plateau inconnu,
des Pyrenées de Lleida
Terrassa Casa Parramon
Lo Paller
Peramea amb bromes
Peramea, al Pla de Corts
previous arrow
next arrow

Casa Parramon

Casa Parramon, Peramea

Casa Parramon est une ancienne maison de village situé dans le bourg clos de Peramea. Le grenier, de 450 m2, a été rénové pour le maximum de confort des clients. On conserve encore les espaces traditionnels.

  • Location chambre à coucher ou complète.
  • 14 places – 6 chambres

L’Era de Parramon

Apartament La Verneda. L'Era de Parramon. Peramea

Dans les anciens espaces de la grange de Casa Parramon on a construit logements ruraux indépendants, très grands, conservant l’espace central où l’on battait le blé. Chaque appartement a une capacité de 4 places.

  •  Idéal pour des familles
  •  Idéal pour des couples d’amis.

Lo Paller

Lo Paller

Lo Paller de Parramon és una casa rural totalment independent còmode i confortable, amb parets de pedra i l’estisora reconstruida. Disposa d’un pati d’uns 100m2 amb barbacoa i una sala d’esbarjo coberta amb billar.

  • Location complète
  •  6 places – 3 chambres avec salle de bain
Peramea, Pirineu de Lleida

Peramea

Passejant per la Vila Closa de Peramea descobriràs racons que et transportaran a un passat medieval i a una forma de vida que ja és part de la història. És un poble rural amb activitat artesana en el passat i està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Pels voltants del poble pots gaudir de la natura entre boscos i camps de conreu. Pots banyar-te o senzillament relaxar-te en l’entorn de l’Estany de Montcortès. Sota l’atenta mirada de voltors, àligues i altres rapinyaires tindràs el Pirineu als teus peus en la impressionant caminada fins al Pic de l’Àliga. T’impressionarà el congost de CollegatsGerri de la Sal amb el seu monestir romànic, les salines i el museu de la sal, la reserva de caça de Boumort i els llacs glaciars de la capçalera de la Vall Fosca.

Tens tot això per veure i gaudir a un màxim de 30 minuts. Et sentiràs a tocar d’un grapat d’emocions!!!!